Bekijk VragenCategorie: schoolvakantiehoe kan ik schoolvakanties overbruggen?
Avatargast Staf asked 9 maanden ago
hoe kan ik schoolvakanties overbruggen?
3 Antwoorden
FeddeFedde answered 8 maanden ago
U zou een tutor of een online leerprogramma kunnen zoeken. Sommige ouders kiezen ervoor een tutor in te huren om hun kinderen te helpen hun schoolwerk tijdens de vakantiemaanden bij te houden. Als u een tutor zoekt, vraag dan goed rond en vraag om referenties, want niet alle tutoren zijn gelijk. Een andere optie is een online leerprogramma. Deze programma's kunnen worden aangepast aan de leeftijd en het niveau van uw kind, en velen bieden lessen in verschillende vakken. Bovendien bieden de meeste programma's quizzen en toetsen, zodat u de vorderingen van uw kind kunt volgen.
AikeAike answered 7 maanden ago
Er zijn een paar verschillende manieren om schoolvakanties op te nemen. U kunt een persoonlijke dag gebruiken, verlof opnemen of vakantiedagen gebruiken. Als u een persoonlijke dag gebruikt, moet u uw werkgever daarvan ten minste 24 uur van tevoren in kennis stellen. Als je verlof opneemt, moet je je werkgever minstens 30 dagen op voorhand verwittigen. En als je vakantiedagen gebruikt, moet je dat ten minste een week van tevoren aan je werkgever laten weten.
CornaldCornald answered 7 maanden ago
Afhankelijk van het beleid van uw schooldistrict kunt u de eerste dagen van december of de laatste dagen van mei vakantie nemen. Vraag dit na bij de schoolleiding. Als u dan geen vakantie kunt nemen, kunt u misschien een of twee vrije dagen opnemen in de week voor of na Kerstmis of de voorjaarsvakantie. Nogmaals, informeer bij de schoolleiding naar het specifieke beleid.