Bekijk VragenCategorie: studerenhoe kan je een phd behalen?
Avatargast Staf asked 9 maanden ago
hoe kan je een phd behalen?
3 Antwoorden
PieterPieter answered 9 maanden ago
Een PhD is een onderzoeksgraad, dus het belangrijkste is om een goed onderzoeksproject te vinden waar je echt in geïnteresseerd bent. Er zijn online veel bronnen beschikbaar om je te helpen het juiste programma te vinden en het meeste uit je aanvraag te halen. Als je eenmaal bent toegelaten tot een PhD-programma, is de volgende stap om aan je proefschrift te gaan werken. Dit is een groot project dat meerdere jaren in beslag zal nemen, dus het is belangrijk om vroeg te beginnen en gefocust te blijven op je doelen. Er zijn online tal van hulpmiddelen beschikbaar om je bij dit proces te helpen. Ten slotte is het belangrijk om gemotiveerd te blijven en je studie vol te houden tijdens je doctoraat.
CiscoCisco answered 7 maanden ago
Dit is een ingewikkelde vraag die gemakkelijk een boek zou kunnen vullen. Ik zal een heel kort overzicht geven. Eerst moet u een onderzoeksgebied vinden dat u interesseert en een professor vinden die op dat gebied werkt en die bereid is uw mentor te zijn. Vervolgens moet u een bachelordiploma behalen op een geschikt gebied en het goed genoeg doen in uw lessen om te worden toegelaten tot een doctoraatsprogramma. Als je eenmaal bent toegelaten tot een PhD-programma, moet je cursussen volgen, onderzoek doen onder begeleiding van je mentor, een proefschrift schrijven en je proefschrift verdedigen voor een commissie van deskundigen. Nadat je aan al deze eisen hebt voldaan, kun je eindelijk je doctoraat behalen.
AikeAike answered 7 maanden ago
Dat hangt ervan af wat je bedoelt met "hoe word ik gepromoveerd" Als je wilt weten hoe je je aanmeldt bij een PhD-programma en hoe je wordt toegelaten, dan zijn er veel uitstekende bronnen beschikbaar op het internet en in bibliotheken. Als je wilt weten wat er nodig is om een doctoraat af te ronden, dan is dat een heel andere vraag. In het algemeen duurt het ongeveer 4-5 jaar voltijds studeren (of langer als je aan een joint degree werkt of langere termijnen neemt), plus of min een jaar, afhankelijk van je studiegebied. Je moet uitgebreide examens afleggen en een scriptie (of dissertatie) schrijven. Je moet ook deelnemen aan en presenteren op conferenties, artikelen publiceren en ander wetenschappelijk werk doen.