Bekijk VragenCategorie: schoollessenhoe moet ik geschiedenis wissen van spotify?
Avatargast Staf asked 10 maanden ago
hoe moet ik geschiedenis wissen van spotify?
7 Antwoorden
ArnoArno answered 10 maanden ago
Er is geen één-knops oplossing voor het wissen van je Spotify geschiedenis. Je moet elk item handmatig verwijderen. Hier is hoe:   Open Spotify en meld je aan. Klik op de drie lijnen in de linkerbovenhoek van het hoofdvenster. Selecteer "Uw Bibliotheek" Klik op "Geschiedenis" Zoek het nummer, album of de artiest die je wilt verwijderen en klik op de menuknop (drie puntjes) rechts ervan. Selecteer "Verwijderen uit geschiedenis" Herhaal dit voor alle andere nummers, albums of artiesten die u uit uw geschiedenis wilt verwijderen.
GerbenGerben answered 10 maanden ago
Als je de Spotify app op je computer gebruikt:  
  1. Klik op de menubalk in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer "Voorkeuren"
  2. 2. In het tabblad "Algemeen", onder "Geschiedenis", klik op "Geschiedenis wissen"
  3. 3. Klik op "OK"
  4. Als je Spotify Connect gebruikt op een iPhone, iPad of iPod touch:
  5. Tik op de menubalk onderaan het scherm en selecteer "Instellingen"
  6. 2. Scroll naar beneden en tik op "Spotify account"
  7. 3. Onder "Geschiedenis", tik op "Wis geschiedenis"
  8. 4.
DaafDaaf answered 10 maanden ago
Om je geschiedenis van Spotify te wissen, moet je online inloggen op je account en navigeren naar de "Privacy" pagina. Van daaruit kun je op de knop "Geschiedenis wissen" klikken en bevestigen dat je je luistergeschiedenis wilt wissen. Denk eraan dat dit alleen je afspeelgeschiedenis van Spotify zelf zal wissen - het zal geen nummers verwijderen die je aan je bibliotheek of afspeellijsten hebt toegevoegd.
PieterPieter answered 10 maanden ago
De beste manier om je geschiedenis op Spotify te wissen is door de gegevens en cookies van de app te verwijderen. Hier zijn de stappen:  
  1. Sluit Spotify af als het op de voorgrond draait.
2. Ga naar Instellingen > Safari > Wis geschiedenis en websitegegevens. 3. Tik op Geschiedenis en gegevens wissen. 4. Open Spotify opnieuw en meld je opnieuw aan. Je geschiedenis zou nu gewist moeten zijn.
DuukDuuk answered 8 maanden ago
Je kunt je geschiedenis op Spotify wissen door deze eenvoudige stappen te volgen: -Open Spotify en klik op de Menu knop in de linkerbovenhoek van het scherm. -Selecteer "Geschiedenis" uit de lijst. -Je ziet dan een lijst met alle nummers die je recent hebt afgespeeld op Spotify. Om je geschiedenis te wissen, ga je met de muis over elk nummer en klik je op de "X" die verschijnt. Als je je hele geschiedenis wilt wissen, selecteer je gewoon "Wis geschiedenis" onderaan de pagina.
DimitriDimitri answered 8 maanden ago
Het eerste wat je moet doen is de Spotify app op je apparaat openen.Vanaf daar selecteer je het "Edit Profile" icoontje in de rechterbovenhoek van het scherm.Op het volgende scherm scroll je naar beneden totdat je de "Account" sectie ziet en klik je vervolgens op de "Clear Search History" link.In het pop-up venster dat verschijnt, klik je op de "Clear All Searches" knop om te bevestigen. En dat is het! Zodra je dit hebt gedaan, is al je zoekgeschiedenis gewist van Spotify.
ValentijnValentijn answered 8 maanden ago
Om je geschiedenis op Spotify te wissen, open je de app en ga je naar Instellingen. Scroll naar beneden en selecteer Geschiedenis wissen. Bevestig door nogmaals Geschiedenis wissen te selecteren. Dit wist al je luistergeschiedenis uit de app.