Bekijk VragenCategorie: schoolexamenshoe werkt het eindexamen?
Avatargast Staf asked 2 maanden ago

hoe werkt het eindexamen?

4 Antwoorden
StijnStijn answered 2 maanden ago

Het eindexamen is een manier om je kennis van de lesstof te testen. Het wordt aan het eind van het semester afgenomen en telt mee voor een groot deel van je cijfer. Het eindexamen duurt meestal twee uur, maar kan langer zijn, afhankelijk van het vak. Het is verdeeld in delen, die elk een bepaald percentage van je cijfer waard zijn. Het eerste deel is altijd meerkeuze, en is 50% van je cijfer waard. Het tweede deel is altijd een opstel, dat 50% van je cijfer waard is. Je krijgt een lijst met opstelvragen waaruit je kunt kiezen, en over één ervan moet je een opstel schrijven. Er zijn meestal vijf open vragen op het eindexamen, die elk 10% van je cijfer waard zijn.

DuukDuuk answered 2 maanden ago

Dat hangt van de school af. Meestal is het eindexamen een cumulatieve toets die alle stof van het hele semester bestrijkt. Sommige scholen geven echter een eindexamen dat alleen de stof van de laatste paar lesweken beslaat. Neem contact op met je docent of met de academische kalender van je school om meer te weten te komen over hoe jouw school met eindexamens omgaat.

LaurensLaurens answered 2 maanden ago

Het eindexamen is een cumulatieve toets die alle stof van de cursus behandelt. Het wordt meestal afgenomen in de laatste les voor het einde van het semester of semester. Meestal mogen studenten tijdens het examen hun tekstboeken en aantekeningen gebruiken.

StijnStijn answered 2 maanden ago

Het eindexamen voor deze cursus is een take-home examen. Je hebt twee weken de tijd om het examen af te maken, en je kunt eraan werken wanneer je maar wilt binnen die tijdspanne. Het examen zal alle stof behandelen die we in de les hebben behandeld, inclusief de lezingen, lezingen en discussies. George of ik zullen tijdens kantooruren beschikbaar zijn om eventuele vragen over het examen te beantwoorden 
 
Als je klaar bent om aan het examen te beginnen, stuur je George of mij gewoon een e-mail en dan sturen we je de link. Zodra je aan het examen begint, heb je vier uur de tijd om het af te maken. Als je meer tijd nodig hebt dan dat, laat het ons weten en we kunnen je een verlenging geven.