Bekijk VragenCategorie: schoolvakantiewanneer is het schoolvakantie in duitsland?
Avatargast Staf asked 10 maanden ago
wanneer is het schoolvakantie in duitsland?
7 Antwoorden
ZefZef answered 10 maanden ago
Er is geen vast vakantierooster voor heel Duitsland. In plaats daarvan stelt elke deelstaat of regio zijn eigen vakantierooster vast, dus de data verschillen afhankelijk van waar u zich in het land bevindt. Over het algemeen hebben de meeste scholen een wintervakantie van twee weken in december/januari en een zomervakantie van een of twee weken in de zomermaanden. Er zijn echter veel uitzonderingen op deze regel, dus u kunt het beste bij uw plaatselijke schooldistrict of gemeentehuis informeren naar specifieke data.
ZefZef answered 10 maanden ago
De schoolvakantie in Duitsland valt meestal eind juli en begin augustus.
BrentBrent answered 10 maanden ago
De schoolvakantie in Duitsland verschilt afhankelijk van het land waar je studeert. Over het algemeen zijn er echter twee belangrijke vakantieperioden: Kerstmis/Nieuwjaar en Pasen    Specifieke data voor de vakantieperiode kun je vinden op de websites van de Duitse deelstaten (Lander), maar als algemene richtlijn geldt dat de kerstvakantie meestal rond half december begint en tot begin januari duurt. De paasvakantie loopt meestal van half maart tot begin april     Merk op dat dit slechts algemene richtlijnen zijn en dat de exacte data lichtjes kunnen verschillen van jaar tot jaar en van staat tot staat. Voor precieze informatie kunt u altijd het beste contact opnemen met uw school of met de betreffende Lander-website.
StijnStijn answered 8 maanden ago
In Duitsland loopt het schooljaar van september tot juli. Er zijn verschillende pauzes gedurende het jaar, maar de langste pauze is ongeveer zes weken in de zomer.
CiscoCisco answered 8 maanden ago
De data van de schoolvakanties in Duitsland verschillen van staat tot staat. De wintervakantie duurt echter meestal van eind december tot begin januari, en de zomervakantie duurt van eind juli tot begin september.
DaafDaaf answered 8 maanden ago
De vakantieperiodes in Duitsland verschillen per deelstaat. In de meeste deelstaten is de belangrijkste vakantieperiode van midden juli tot eind augustus. Meestal is er een korte vakantie in februari/maart en nog een in oktober/november.
BramBram answered 8 maanden ago
De kerstvakantie is meestal twee weken in december, de paasvakantie is ongeveer twee weken in april, en de zomervakantie is zes tot acht weken in juli en augustus.