Bekijk VragenCategorie: onderwijswanneer krijg je diploma in duo?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
wanneer krijg je diploma in duo?
5 Antwoorden
CiscoCisco answered 1 jaar ago
 Het diploma in Duo wordt behaald wanneer een leerling alle vereiste vakken heeft afgerond en voor de bijbehorende examens is geslaagd.
ValentijnValentijn answered 1 jaar ago
U kunt uw diploma in duo op elk gewenst moment behalen. Wij raden je echter aan het programma binnen twee jaar na inschrijving af te ronden.
BrentBrent answered 1 jaar ago
Er is geen specifiek tijdschema voor het ontvangen van je diploma in duo. Maar over het algemeen ontvangen de meeste mensen hun diploma binnen een paar weken na het afronden van hun laatste les. Als je al je verplichte vakken hebt afgerond en bent afgetekend door je instructeurs, kom je in aanmerking om je diploma te ontvangen. Het proces om je diploma te ontvangen kan variëren, afhankelijk van de school waar je naartoe gaat, maar over het algemeen betekent het dat je een verzoek moet indienen bij het registratiekantoor van de school en dan moet wachten tot ze het per post naar je opsturen of het op een andere manier bij je afleveren. Het duurt meestal een paar weken voordat het hele proces is afgerond.
MaartenMaarten answered 1 jaar ago
Er is geen vast tijdschema voor het ontvangen van je diploma in duo. Alles hangt af van hoe snel je de vereiste cursussen en studiepunten afrondt. Voor sommige mensen duurt het een paar jaar, terwijl anderen het in een paar maanden afronden. Uiteindelijk hangt het ervan af hoe snel je leert en hoe goed je in staat bent om de cursussen bij te houden.
BrendanBrendan answered 1 jaar ago
Je ontvangt je diploma per post ongeveer twee weken nadat je al je vakken en eindexamens hebt afgerond. Als je vragen hebt over je diploma, neem dan contact op met de administratie van je school.