Bekijk VragenCategorie: groepwanneer mag groep 4 overslaan?
Avatargast Staf asked 2 weken ago

wanneer mag groep 4 overslaan?

4 Antwoorden
JorisJoris answered 3 dagen ago

U mag groep 4 overslaan als u een in aanmerking komende aandoening heeft. De meest voorkomende aandoeningen zijn: – Een diploma van de middelbare school of gelijkwaardig – Een gekwalificeerde score op een goedgekeurde testreeks, zoals de GED, HiSET of TASC – Voldoet aan bepaalde eisen met betrekking tot leeftijd en arbeidsverleden – Is lid van een militaire familie die permanent in het buitenland moet werken – Heeft toestemming om diensten te ontvangen onder een individueel onderwijsprogramma (IEP) vanwege een handicap.

EvertEvert answered 3 dagen ago

Je kunt groep 4 overslaan als je de ACT meer dan vijf keer hebt gedaan OF als je een 30 of hoger scoort op de ACT-schrijftest Je kunt ook overwegen om groep 4 over te slaan als je gewenste universiteit dit niet vereist of als je er niet van overtuigd bent dat je je score kunt verbeteren door meer te studeren. Vergeet echter niet dat groep 4 het belangrijkst is en de stof omvat die in bijna alle wiskundecolleges op de universiteit voorkomt. Als je gewenste hoofdvak of toekomstige universiteit een sterke wiskundige achtergrond vereist, dan kan het de moeite waard zijn om te proberen je score te verbeteren, zelfs als je de les opnieuw moet volgen.

LaurensLaurens answered 3 dagen ago

Groep 4 kun je overslaan als je aan de eisen van groep 1 of groep 2 hebt voldaan.

BramBram answered 3 dagen ago

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat ieders lichaam anders is en anders reageert op verschillende voedingsmiddelen. Veel mensen voelen zich echter beter als ze geen gluten, zuivel of suiker eten. Sommige mensen vinden dat ze kunnen genieten van kleine hoeveelheden gluten of zuivel in hun dieet, maar anderen vinden dat ze deze voedingsmiddelen volledig moeten elimineren om zich het beste te voelen. Wat suiker betreft, vinden sommige mensen dat ze kunnen genieten van een klein beetje natuurlijke suiker uit fruit en groenten, maar anderen vinden dat ze alle vormen van toegevoegde suiker moeten vermijden om zich goed te voelen.