Bekijk VragenCategorie: schoolexamenswanneer mag ik geen toelatingstoets pabo maken?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
wanneer mag ik geen toelatingstoets pabo maken?
5 Antwoorden
StijnStijn answered 1 jaar ago
Als u zwanger bent, mag u geen toelatingstest doen in het laboratorium. Tijdens de zwangerschap ondergaat uw lichaam veel veranderingen, waaronder veranderingen in de manier waarop uw nieren en lever werken. Deze veranderingen kunnen invloed hebben op de manier waarop u geneesmiddelen afbreekt en uit uw lichaam verwijdert. Sommige geneesmiddelen die door de lever worden afgebroken, kunnen zich in uw bloed ophopen en uw baby bereiken. Zwangerschap verhoogt ook het risico op geboorteafwijkingen.
LaurensLaurens answered 1 jaar ago
Je mag geen toelatingsexamen doen voor het lab als je geen geldig legitimatiebewijs hebt. Als je jonger bent dan 18 jaar, heb je ook een ouder of voogd bij je nodig.
StijnStijn answered 1 jaar ago
Je mag de toelatingstest voor het lab niet maken als je niet voor de cursus bent ingeschreven. Als je betrapt wordt op spieken bij de toelatingstest, ben je automatisch gezakt en mag je de cursus niet meer volgen.
EvertEvert answered 1 jaar ago
Het is niet toegestaan een toelatingstest tot het lab te doen als je niet gekwalificeerd bent. Toelatingstoetsen zijn meestal voor studenten die aan de volgende criteria voldoen: 1) momenteel ingeschreven zijn in een graadverlenende opleiding aan een hogeschool of universiteit; of 2) zijn in de afgelopen twee jaar afgestudeerd aan een hogeschool of universiteit die een graad heeft behaald 3) Laatstejaars zijn van een middelbare school en in de komende zes maanden zullen afstuderen.
BramBram answered 1 jaar ago
U mag geen toelatingstest tot het lab doen als bij u al een medische aandoening is vastgesteld die u zou verhinderen veilig aan de activiteiten van het lab deel te nemen. Ook als u zwanger bent of borstvoeding geeft, kunt u de test mogelijk niet maken. Raadpleeg uw arts voordat u zich inschrijft voor de cursus.