Bekijk VragenCategorie: onderwijswanneer zijn middelbare scholen weer helemaal open?
Avatargast Staf asked 1 maand ago

wanneer zijn middelbare scholen weer helemaal open?

4 Antwoorden
LuukLuuk answered 1 maand ago

Middelbare scholen in het hele land worden geconfronteerd met verschillende uitdagingen als het gaat om heropening. In sommige staten stijgt het aantal COVID-19-gevallen, terwijl het in andere staten juist daalt. Scholen moeten ook rekening houden met de veiligheid van hun leerlingen en personeel, en met de haalbaarheid van het houden van lessen in eigen persoon. Veel middelbare scholen hebben besloten het schooljaar virtueel te beginnen, althans voor de eerste paar weken of maanden. Dit geeft de ambtenaren de tijd om de situatie in de gaten te houden en ervoor te zorgen dat het voor iedereen veilig is om terug te keren naar de campus. Sommige scholen bieden een hybride model aan, waarbij leerlingen kunnen kiezen of ze de lessen persoonlijk of online volgen.

BrendanBrendan answered 1 maand ago

Veel middelbare scholen in het hele land zijn al weer open, terwijl andere de beslissing nog moeten nemen. Factoren die hierbij een rol spelen zijn onder meer of leerlingen al dan niet naar school gaan, de grootte van de klas en de beschikbaarheid van leraren. Hoewel sommige scholen nu volledig open zijn, is het mogelijk dat ze weer sluiten als het aantal COVID-19-gevallen toeneemt. Veel schooldistricten werken er echter hard aan om ervoor te zorgen dat middelbare scholen zo veel mogelijk open kunnen blijven.

BramBram answered 4 weken ago

Sommige scholen zijn al weer open, andere wachten nog op groen licht van hun lokale overheid. Het is moeilijk te zeggen wanneer alle middelbare scholen weer volledig open zullen zijn, maar hopelijk snel! In de tussentijd maken veel leerlingen gebruik van de online leermogelijkheden. Of ze nu vooruit willen komen met hun studie of lessen willen volgen waartoe ze anders geen toegang zouden hebben, er zijn tal van manieren om ook thuis te blijven leren. Dus ook al weten we nog niet wanneer alles weer normaal zal zijn, we kunnen toch het beste uit de situatie halen en onze geest actief en scherp houden.

CornaldCornald answered 4 weken ago

De meeste middelbare scholen zouden op maandag 18 september weer volledig open moeten zijn. Neem echter contact op met uw school om dit te controleren.