Bekijk VragenCategorie: schoollessenwat is aardrijkskunde in het engels?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
wat is aardrijkskunde in het engels?
5 Antwoorden
LaurensLaurens answered 1 jaar ago
Geografie is de studie van de fysieke kenmerken van de aarde en de menselijke activiteit op de planeet. Geografen gebruiken kaarten en andere instrumenten om meer te weten te komen over de culturen, naties, landvormen, klimaatzones en ecosystemen op aarde. Veel hogescholen en universiteiten bieden geografieopleidingen aan.
ArnoArno answered 1 jaar ago
Aardrijkskunde is de studie van de fysieke kenmerken van de aarde, waaronder landvormen, klimaten en ecosystemen. Het omvat ook de studie van menselijke activiteit in relatie tot deze kenmerken.
ValentijnValentijn answered 1 jaar ago
Aardrijkskunde is de studie van de fysieke kenmerken van de aarde, waaronder de landvormen, het klimaat, de biomen en de natuurlijke hulpbronnen. Geografen bestuderen ook menselijke bevolkingen en hun bewegingen, en hoe zij interageren met hun omgeving.
BramBram answered 12 maanden ago
Geografie is de studie van de fysieke kenmerken van de aarde en haar bewoners. Het omvat de studie van landvormen, klimaten, natuurlijke hulpbronnen, bevolkingsspreiding en economische activiteit.
TijmenTijmen answered 12 maanden ago
Geografie is de studie van de fysieke kenmerken van de aarde, de mensen en de culturen. Het is een wetenschap die zich bezighoudt met de beschrijving, verspreiding, analyse en interpretatie van gegevens over menselijke activiteiten op aarde. Geografie houdt zich ook bezig met het begrijpen van de interactie tussen mensen en hun omgeving.