Bekijk VragenCategorie: GymWat is gymles in het duits?
Avatargast Staf asked 9 maanden ago
Wat is de Duitse vertaling van het woord 'gymles'?  
4 Antwoorden
FrankyFranky answered 8 maanden ago
Gymnastiekles in het Duits is Sportunterricht. In deze les leren leerlingen hoe ze hun lichaam efficiënt en sierlijk kunnen gebruiken tijdens het sporten. Gymnastiek kan kracht, flexibiliteit, evenwicht en coördinatie verbeteren.
ZefZef answered 8 maanden ago
Gymles heet in het Duits "Sportunterricht". Het is een verplicht vak voor alle leerlingen van de vijfde tot en met de twaalfde klas. In de gymles leren leerlingen hoe ze gezond en actief kunnen blijven door deel te nemen aan verschillende sporten en activiteiten.
TijmenTijmen answered 8 maanden ago
In het Duits heet de gymles "Sportunterricht". Het is een les die leerlingen volgen om te leren over verschillende soorten sporten en hoe ze die moeten beoefenen. Veel scholen bieden ook lichamelijke opvoeding aan als keuzevak voor leerlingen die hun lichamelijke conditie willen verbeteren.
ValentijnValentijn answered 8 maanden ago
In het Duits verwijst "Gymnasium" naar een school waar leerlingen algemeen onderwijs krijgen. "Gymnastiekles" zou in het Duits "Gymnastikunterricht" zijn. Dit is een klas waarin leerlingen leren over lichamelijke opvoeding en deelnemen aan verschillende sportieve activiteiten.