Bekijk VragenCategorie: onderwijswat is het dalton voortgezet onderwijs?
Avatargast Staf asked 8 maanden ago
wat is het dalton voortgezet onderwijs?
4 Antwoorden
AikeAike answered 8 maanden ago
Dalton is een particuliere middelbare school voor de klassen 9-12 in het Buckhead-district van Atlanta, Georgia. Het is een voorbereidende school en haar leerlingen zijn consequent toegelaten tot enkele van de meest prestigieuze hogescholen en universiteiten van het land. Dalton onderwijst leerlingen met behulp van een mastery learning-model, waarbij alle leerlingen een cursus moeten halen voordat ze naar de volgende cursus mogen. Dit zorgt ervoor dat elke student de stof beheerst voordat hij of zij verder gaat. Daarnaast heeft Dalton een uitgebreid dagprogramma waardoor leerlingen elke dag voldoende tijd hebben om hun werk af te maken en hulp van docenten te krijgen wanneer dat nodig is.
ValentijnValentijn answered 8 maanden ago
dalton secondary education is een online homeschooling programma dat een flexibele, geïndividualiseerde benadering van onderwijs biedt. dalton voortgezet onderwijs is gebaseerd op het principe dat elke leerling anders en in zijn of haar eigen tempo leert. Door een combinatie van zelfstudie, instructie door de leraar en één-op-één begeleiding werkt dalton secondary education samen met studenten aan een persoonlijk studieprogramma dat voldoet aan hun specifieke behoeften en interesses.
HesselHessel answered 8 maanden ago
Dalton Secundair Onderwijs is een schoolsysteem dat het Daltonplan gebruikt, een lesmethode die leerlingen in hun eigen tempo laat werken. Het werd ontwikkeld door Helen Parkhurst en voor het eerst toegepast in 1912. Volgens deze aanpak krijgen leerlingen individuele instructie en werken ze in hun eigen tempo in een leeromgeving die op eigen tempo werkt. Hierdoor kan elke leerling zo snel mogelijk vooruitgang boeken en de stof onder de knie krijgen.
ArendArend answered 7 maanden ago
Dalton Secondary Education is een particuliere, co-educatieve middelbare school in Dalton-in-Furness, Engeland. Het is een gespecialiseerde school voor wiskunde en informatica. De school heeft van de Specialist Schools and Academies Trust de status van Specialist School in zowel wiskunde als informatica gekregen Het schoolmotto is "Scientia Potentia Est" wat Latijn is voor "Kennis is Macht".