Bekijk VragenCategorie: groepwat kun je leren in groep 3?
Avatargast Staf asked 9 maanden ago
wat kun je leren in groep 3?
4 Antwoorden
ZefZef answered 9 maanden ago
Antwoord In het derde leerjaar leren de leerlingen abstracter te denken en met uitdagender materiaal te werken dan in de vorige leerjaren. Bovendien wordt van de leerlingen in de derde klas verwacht dat ze hun vaardigheden op het gebied van begrijpend lezen ontwikkelen en in staat zijn om langere en complexere teksten te lezen. Ze blijven ook hun woordenschat uitbreiden en leren grammaticaregels die hen zullen helpen betere schrijvers te worden. De derde klas is een belangrijk jaar voor leerlingen als ze zich beginnen voor te bereiden op de gestandaardiseerde toetsen van de vierde klas.
DuukDuuk answered 8 maanden ago
In groep 3 leer je over de tools van data science. De nadruk in deze groep ligt op het leren gebruiken van Python voor data science, evenals het gebruik van R voor data science. Je leert ook over machine learning-algoritmen en big data-technologieën.
TijmenTijmen answered 8 maanden ago
Groep 3 kan leren over de verschillende soorten chocolade en hun smaken. Ze kunnen ook leren hoe je een chocoladeganache maakt.
ArendArend answered 8 maanden ago
Groep drie is voor studenten die meer willen leren over het bedrijfsleven. Deze groep kan leren over financiële planning, boekhouding en marketing.