Bekijk VragenCategorie: natuurwat kun je met natuur en gezondheid?
Avatargast Staf asked 2 maanden ago

wat kun je met natuur en gezondheid?

3 Antwoorden
BrentBrent answered 2 maanden ago

Er zijn veel dingen die je kunt doen met natuur en gezondheid. U kunt bijvoorbeeld een wandeling in het park maken om wat lichaamsbeweging te krijgen, vers fruit en verse groenten eten om vitaminen en mineralen binnen te krijgen, water drinken om gehydrateerd te blijven en frisse lucht inademen om uw bloed van zuurstof te voorzien. Al deze activiteiten zijn goed voor uw gezondheid en helpen u gezond en fit te blijven.

EvertEvert answered 2 maanden ago

Genoeg! Zo kunt u uw gezondheid verbeteren door mee te doen aan activiteiten die de natuur waarderen, zoals wandelen, kamperen, vogels kijken en tuinieren.
 
Er zijn ook veel voordelen voor de geestelijke gezondheid aan interactie met de natuur. De natuur heeft een kalmerend effect op de geest, helpt bij het verlichten van stress en angst, en kan helpen bij het verbeteren van het humeur. Tijd doorbrengen in de natuur is zelfs in verband gebracht met het verminderen van symptomen van depressie.

StijnStijn answered 2 maanden ago

– Geneeskrachtige planten gebruiken om ziekten te voorkomen en te behandelen. Er zijn een aantal planten met geneeskrachtige eigenschappen die kunnen worden gebruikt om een breed scala van kwalen te behandelen.
 

  • Eet gezond voedsel. De natuur voorziet ons van een rijkdom aan gezonde voedingsmiddelen die ons kunnen helpen onze gezondheid te behouden en ziekten te voorkomen. Gezond eten is een van de beste dingen die je voor je gezondheid kunt doen.
  • Zorg voor regelmatige lichaamsbeweging.