Bekijk VragenCategorie: lerarenwat verdient een lerares basisschool?
Avatargast Staf asked 1 maand ago
wat verdient een lerares basisschool?
4 Antwoorden
PieterPieter answered 1 maand ago
Volgens de National Education Association (NEA) bedraagt in de Verenigde Staten het gemiddelde salaris van een leraar in het voortgezet onderwijs 58.000 dollar. De feitelijke salarissen variëren echter sterk, afhankelijk van de locatie, het niveau waarop wordt lesgegeven en de ervaring. In New York City bijvoorbeeld bedraagt het gemiddelde salaris voor een leraar op een openbare school meer dan 75.000 dollar. En in sommige landelijke gebieden van het land verdienen leraren slechts ongeveer 35.000 dollar per jaar.
MaartenMaarten answered 1 maand ago
Het hangt van de staat af, maar volgens de National Education Association bedraagt het gemiddelde salaris voor een leraar basisonderwijs in de Verenigde Staten 56.383 dollar. Dit getal kan echter sterk variëren, afhankelijk van ervaring, locatie en andere factoren.
TijmenTijmen answered 1 maand ago
Volgens payscale.com bedraagt het mediane salaris voor een leraar basisonderwijs in de VS 56.900 dollar. Dit getal kan echter sterk variëren, afhankelijk van de staat en het ervaringsniveau. Zo verdient een leraar met 20 jaar ervaring in de staat New York een mediaan salaris van 91.000 dollar, terwijl een leraar met 5 jaar ervaring in Mississippi slechts 34.400 dollar verdient.
ValentijnValentijn answered 1 maand ago
Leraren basisonderwijs verdienen meestal tussen de 30.000 en 50.000 dollar per jaar. Dit hangt echter af van het ervaringsniveau van de leraar en de staat waarin hij lesgeeft.