Bekijk VragenCategorie: schoolexamenswelk diploma krijg je na c?
Avatargast Staf asked 10 maanden ago
welk diploma krijg je na c?
6 Antwoorden
DaafDaaf answered 10 maanden ago
Er is geen vast antwoord op deze vraag, want er zijn veel verschillende soorten programma's en graden beschikbaar na het voltooien van een certificaat in de informatica. Echter, een aantal van de meest populaire opties zijn het verdienen van een associate's degree, bachelor's degree, of master's degree in de informatica. Daarnaast zijn er ook gespecialiseerde programma's die kunnen worden voltooid om een specifiek type van certificering in de informatica te verdienen. Het maakt niet uit welke route u besluit te nemen, het krijgen van een graad of certificering na het voltooien van een certificaat in de informatica kan u helpen bij het bevorderen van uw carrière en inkomen potentieel.
DaafDaaf answered 10 maanden ago
Er is geen graad die je krijgt na het afronden van c. Aangezien het een certificering is, geen graad. Het is echter algemeen aanvaard dat de moeilijkheidsgraad en de vereiste kennis voor de gemiddelde persoon om een c-certificaat te behalen op hetzelfde niveau ligt als dat wat nodig is om een Associate's Degree te behalen aan de meeste instellingen voor hoger onderwijs. Veel professionals beschouwen certificatie programma's, zoals die worden aangeboden door cboe global markets exchange, als beter dan een college of academische graad, omdat ze universeel erkend worden door de industrie en meer jobgerichte training bieden. Permanente educatie en professionele ontwikkeling cursussen zijn altijd beschikbaar om u te helpen actueel te blijven in uw vakgebied en uw voorsprong op de concurrentie te behouden.
WillemWillem answered 10 maanden ago
Er is geen specifieke graad die je krijgt na c. In plaats daarvan staat de letter c voor een reeks van verschillende bachelordiploma's die worden aangeboden aan hogescholen en universiteiten. Deze graden kunnen variëren van een Bachelor of Arts (BA) tot een Bachelor of Science (BS) tot een Bachelor of Fine Arts (BFA). Dus het beste antwoord op deze vraag is dat het afhangt van de specifieke school en programma dat u bij te wonen.
FrankyFranky answered 9 maanden ago
Je zou een graad in wiskunde krijgen na C.
FrankyFranky answered 7 maanden ago
Er is niet een specifieke graad die je krijgt na c. Een c-graad is een undergraduate graad, en er zijn veel verschillende undergraduate graden die men kan verdienen. Enkele populaire undergraduate graden zijn bachelor in de wetenschappen (B.S.), bachelor in de kunsten (B.A.), en associate's graden. Het hangt er dus echt vanaf naar welke graad je verwijst als je deze vraag stelt.
ValentijnValentijn answered 7 maanden ago
Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat er veel verschillende soorten banen en carrières zijn die men kan nastreven na het voltooien van hun undergraduate studie. Echter, de meeste mensen die hun undergraduate studie in computerwetenschappen voltooien, zullen waarschijnlijk een graad in computerwetenschappen of een verwant gebied behalen. Bovendien, veel werkgevers de voorkeur aan werknemers met een master's degree of hoger in te huren, zodat het verdienen van een geavanceerde graad kan nodig zijn om te concurreren voor bepaalde banen.