Bekijk VragenCategorie: schoollessenwelk schrift gebruik ik voor natuurkunde?
Avatargast Staf asked 2 maanden ago

welk schrift gebruik ik voor natuurkunde?

2 Antwoorden
AikeAike answered 2 maanden ago

Een natuurkundeschrift wordt gebruikt om alle gegevens of formules met betrekking tot natuurkunde op te schrijven. Het moet ingebonden zijn, en elke bladzijde moet een nummer of letter in de linkerbovenhoek hebben.
 
Op de voorkant van het notitieboekje moet je naam, datum, cursusnaam en sectienummer staan. Op de rug van het schrift moeten de namen van de hoofdstukken en de bijbehorende nummers staan. Elk hoofdstuk moet zijn eigen deel in het notitieboek hebben, en elk deel moet onderverdeeld zijn in subsecties op datum of onderwerp.

DaafDaaf answered 2 maanden ago

Voor natuurkunde wil je een notebook dat geschikt is voor het maken van nauwgezette aantekeningen en het uitvoeren van complexe berekeningen. De drie grote kanshebbers zijn de Rocketbook Fusion, de Miquelrius Flexible Notebook en de Wellsworth Science Notebook. Deze notebooks hebben alle drie hun voor- en nadelen, dus het is belangrijk om het notebook te kiezen dat het beste bij jouw behoeften past.
 
De Rocketbook Fusion is een goede optie voor wie veel ruimte nodig heeft om te schrijven en berekeningen te maken. Het heeft 92 pagina’s gelinieerd papier, plus 8 microgeperforeerde pagina’s die kunnen worden gebruikt voor schetsen of snelle notities.