Bekijk VragenCategorie: onderwijswelke middelbare school kun je gaan voor dierenarts?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
welke middelbare school kun je gaan voor dierenarts?
5 Antwoorden
ValentijnValentijn answered 1 jaar ago
Er zijn geen middelbare scholen specifiek voor dierenarts. Veel studenten gaan naar de dierenartsopleiding nadat ze een graad in een aanverwante richting hebben behaald, zoals biologie of dierwetenschappen. Sommige studenten gaan rechtstreeks van de middelbare school naar de dierenartsopleiding, maar dat is niet de norm.
CornaldCornald answered 1 jaar ago
Er zijn veel middelbare scholen die cursussen aanbieden voor studenten die geïnteresseerd zijn in diergeneeskunde. Enkele topscholen zijn de volgende:    St. George's School of Veterinary Medicine  University of Prince Edward Island School of Veterinary Medicine   Ross University School of Veterinary Medicine   Lincoln Memorial University - College of Veterinary Medicine   Iowa State University - College of Veterinary Medicine   Tufts Cummings School of Veterinary Medicine aan de Tufts University   Michigan State University College of Veterinary Medicine   Er bestaan nog veel meer uitstekende programma's die het onderzoeken waard zijn. De beste manier om over hen te weten te komen is met je dierenarts te spreken, de websites van de scholen te bezoeken, of rechtstreeks contact op te nemen met de toelatingskantoren.
StijnStijn answered 1 jaar ago
Er zijn veel scholen waar je terecht kunt voor een diploma diergeneeskunde. Welke school voor jou de beste is, hangt af van je budget, locatie en andere factoren. Enkele populaire scholen zijn de Universiteit van Wisconsin-Madison, Cornell University, Texas A&M University, en de Michigan State University.
BrendanBrendan answered 1 jaar ago
Er zijn een paar verschillende soorten scholen die programma's voor aspirant-dierenartsen aanbieden. De meest voorkomende zijn de traditionele 4-jarige hogescholen en universiteiten, hoewel er ook een aantal beroeps-en technische scholen die 2 of 3-jarige programma's aan te bieden.   De beslissing welk type school te bezoeken is een persoonlijke, en er zijn voor-en nadelen aan beide soorten instellingen. 4-jarige hogescholen en universiteiten bieden meestal een meer afgeronde opleiding, met verplichte cursussen in de menswetenschappen en wetenschappen in aanvulling op klassen die specifiek betrekking hebben op diergeneeskunde.
ValentijnValentijn answered 11 maanden ago
Er zijn veel verschillende middelbare scholen die diergeneeskundeprogramma's aanbieden. De Universiteit van Pennsylvania's School of Veterinary Medicine biedt bijvoorbeeld een veterinair programma voor middelbare scholieren. Om tot dit programma te worden toegelaten, moeten studenten een GPA van 3,5 of hoger hebben en hun SAT- of ACT-scores indienen Andere middelbare scholen die diergeneeskundeprogramma's aanbieden zijn het Create Institute in Seattle, Washington en de Charles H. Taylor Agricultural & Technical High School in Hampton, Virginia.