Bekijk VragenCategorie: onderwijswelke middelbare school past bij mij?
Avatargast Staf asked 2 maanden ago

welke middelbare school past bij mij?

2 Antwoorden
ErnestErnest answered 2 maanden ago

Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag, omdat elke leerling anders is en daarom sommige middelbare scholen voor bepaalde leerlingen beter geschikt kunnen zijn dan andere. Hier zijn echter een paar dingen die je in gedachten moet houden als je beslist welke middelbare school geschikt is voor jou:
 
Ten eerste, overweeg je academische interesses en sterke punten. Welk type curriculum wil je volgen? Ben je op zoek naar een meer traditioneel college prep programma of iets anders? Er zijn veel verschillende soorten middelbare scholen, dus het is belangrijk om er een te vinden die bij je onderwijsbehoeften en -doelen past.
 
Ten tweede, kijk naar de buitenschoolse activiteiten die elke middelbare school aanbiedt.

TeunTeun answered 2 maanden ago

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de juiste middelbare school voor jou hangt af van een heleboel factoren. Hier zijn echter een paar dingen die je in gedachten moet houden bij het maken van je beslissing:
 
Eerst en vooral moet je een middelbare school kiezen die het best aan je academische behoeften voldoet. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een meer uitdagend academisch programma, moet je op zoek gaan naar een school met een sterk aanbod op het gebied van wiskunde en natuurwetenschappen. Aan de andere kant, als je niet zo academisch aangelegd bent, kies je misschien liever een school met minder Advanced Placement-cursussen.
 
Ten tweede, denk aan je buitenschoolse interesses.