Bekijk VragenCategorie: onderwijswelke universiteiten zijn er?
Avatargast Staf asked 1 maand ago

welke universiteiten zijn er?

7 Antwoorden
GerbenGerben answered 1 maand ago

Er zijn veel universiteiten in de Verenigde Staten. Enkele van de bekendste zijn Harvard, Yale, Stanford, Columbia, en Princeton.

ValentijnValentijn answered 1 maand ago

Vanaf 2017 zijn er meer dan 20.000 universiteiten in de wereld. Alleen al in de Verenigde Staten zijn er 8700 hogescholen en universiteiten! Het merendeel van deze scholen is geconcentreerd in slechts een paar staten. Californië is de thuisbasis van de meeste hogescholen en universiteiten met meer dan 2.500 instellingen. Texas, New York en Florida hebben elk meer dan 1400 hogescholen en universiteiten. Andere staten met een hoge concentratie hogescholen en universiteiten zijn Pennsylvania, Illinois, Ohio en Massachusetts De term “universiteit” kan in verschillende delen van de wereld naar verschillende dingen verwijzen. In het algemeen is een universiteit echter een instelling voor hoger onderwijs die zowel undergraduate als graduate graden aanbiedt.

CornaldCornald answered 1 maand ago

Er zijn veel universiteiten in de wereld. Enkele van de meest prestigieuze universiteiten bevinden zich in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en China. Voor een uitgebreide lijst, zie: https://en.wikipedia.

ArendArend answered 6 dagen ago

Er zijn universiteiten over de hele wereld. Enkele van de meest prestigieuze universiteiten bevinden zich in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en China.

PieterPieter answered 6 dagen ago

Er zijn te veel universiteiten om op te noemen! Enkele van de meest prestigieuze universiteiten ter wereld zijn Harvard University, Yale University, Princeton University, Cambridge University en Oxford University.

AikeAike answered 6 dagen ago

Er zijn universiteiten over de hele wereld. Bekijk onze universiteitszoeker om universiteiten bij u in de buurt te ontdekken.

CornaldCornald answered 6 dagen ago

Er zijn universiteiten over de hele wereld.