Bekijk VragenCategorie: zorgwelke verzorging heeft mijn haar nodig?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
welke verzorging heeft mijn haar nodig?
6 Antwoorden
EvertEvert answered 1 jaar ago
De verzorging die je haar nodig heeft hangt af van het type haar dat je hebt. Als uw haar droog is, moet u een vochtinbrengende shampoo en conditioner gebruiken. Als het krullend is, heeft u een product nodig dat de krullen definieert. Als het steil is, heb je misschien een hittebeschermend product nodig. Maar wat voor type haar je ook hebt, het is belangrijk om het regelmatig te wassen en te verzorgen. Shampooing verwijdert vuil en olie van de hoofdhuid en het haar, terwijl conditionering de hoofdhuid gezond houdt en het haar glanzend en zacht. Zorg ervoor dat u een shampoo en conditioner kiest die geschikt zijn voor uw haartype.
DuukDuuk answered 1 jaar ago
Er zijn een paar dingen die uw haar nodig heeft om gezond te blijven en er op zijn best uit te zien. Ten eerste heeft het veel water nodig. U moet minstens acht glazen water per dag drinken, en meer als u sport of in een warm klimaat woont. Ten tweede moet je haar regelmatig geknipt worden. Je moet om de zes tot acht weken naar de kapper. Ten derde heeft uw haar conditioner nodig. Gebruik een conditioner na elke shampoo. Ten vierde heeft uw haar bescherming tegen de zon nodig. Gebruik een zonnebrandcrème of een hoed als je buiten bent om je haar te beschermen tegen de schadelijke zonnestralen.
MaartenMaarten answered 1 jaar ago
Er zijn een paar dingen die u kunt doen om uw haar op zijn best te houden. 1. Gebruik een milde shampoo en conditioner voor uw haartype (krullend, droog, vet, enz.). 2. Vermijd te veel hitte op je haar - gebruik een thermische beschermer als je hitte stylingtools moet gebruiken. 3. Laat je haar zo vaak mogelijk aan de lucht drogen 4. Laat je haar regelmatig trimmen om gespleten punten te verwijderen en je haar er gezond uit te laten zien.
GerbenGerben answered 1 jaar ago
Uw haar heeft een uitgebalanceerd dieet van proteïnen, vetten en vitaminen nodig om er op zijn best uit te zien en zich goed te voelen. U kunt uw haar de voeding geven die het nodig heeft door gevarieerd en gezond te eten, met veel fruit, groenten, magere eiwitten, noten en gezonde oliën. U kunt ook overwegen een multivitaminesupplement te nemen dat speciaal is samengesteld voor gezond haar. Naast de voedingsstoffen die je haar nodig heeft uit je voeding, moet je er ook voor zorgen dat je zachte maar effectieve haarverzorgingsproducten gebruikt die je haar niet ontdoen van zijn natuurlijke oliën. Zoek shampoos en conditioners die sulfaat- en parabeenvrij zijn.
TeunTeun answered 1 jaar ago
Er zijn een paar basisprincipes die iedereen moet onthouden bij de verzorging van zijn haar: -Was het regelmatig. Ieders haar is anders, dus zoek uit welke frequentie voor u het beste werkt. Een goede vuistregel is om het om de dag te wassen als het kort is, en elke dag als het lang is. -Gebruik een zachte shampoo en conditioner. Sulfaten in shampoo kunnen hard zijn voor je haar, dus probeer een sulfaatvrije optie te vinden. En zorg ervoor dat je je haar na elke wasbeurt conditioneert - zo blijft het gezond en glanzend. -Vermijd over-styling. Te veel warmte van stylingapparaten kan je haar beschadigen, dus probeer ze spaarzaam te gebruiken.
ArnoArno answered 12 maanden ago
Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de verzorging die je haar nodig heeft, hangt af van het type en de conditie ervan. In het algemeen moet je je haar echter regelmatig wassen (maar niet te vaak), een conditioner gebruiken na het wassen, niet te veel warmte gebruiken bij het stylen van je haar, en een haarserum of olie van goede kwaliteit gebruiken om het gezond en glanzend te houden.