Bekijk VragenCategorie: zorgwelke verzorging heeft mijn huid nodig?
Avatargast Staf asked 2 maanden ago

welke verzorging heeft mijn huid nodig?

2 Antwoorden
DouweDouwe answered 2 maanden ago

Er zijn drie belangrijke aspecten aan huidverzorging: reinigen, hydrateren en beschermen.
 
Reinigen is nodig om vuil, olie en make-up van de huid te verwijderen. Sommige mensen gebruiken een agressieve zeep die de natuurlijke oliën kan verwijderen en de huid droog en geïrriteerd kan maken. Een betere optie is om een zachte reiniger te gebruiken die de huid reinigt zonder de natuurlijke oliën te verwijderen.
 
 hydratatie is belangrijk omdat het helpt de huid gehydrateerd en gezond te houden. Er zijn veel verschillende soorten vochtinbrengende crèmes beschikbaar, dus het is belangrijk om er een te vinden die het beste werkt voor uw specifieke huidtype.

BramBram answered 2 maanden ago

Er zijn drie hoofdtypen huidverzorging waarvan u op de hoogte moet zijn: reinigen, hydrateren en zonbescherming.
 
Reinigen is belangrijk omdat het vuil, olie en make-up verwijdert die je poriën kunnen verstoppen en je huid er dof uit kunnen laten zien. U moet elke dag, ’s morgens en ’s avonds, een zachte gezichtsreiniger gebruiken.
 
Hydratatie is essentieel voor alle huidtypes, vooral voor de droge of gevoelige huid. Kies een vochtinbrengende crème met de vermelding “niet-comedogeen”, wat betekent dat het uw poriën niet verstopt. Breng het ’s ochtends en ’s avonds na het reinigen aan op uw gezicht en hals.
 
Bescherming tegen de zon is het hele jaar door van vitaal belang, niet alleen in de zomer.