Bekijk VragenCategorie: schoolexamenswhat is school diploma?
Avatargast Staf asked 8 maanden ago
what is school diploma?
8 Antwoorden
EvertEvert answered 8 maanden ago
Een school diploma is een academische graad verdiend door het voltooien van undergraduate of graduate niveau cursuswerk aan een hogeschool of universiteit. De meest voorkomende vorm van school diploma is de Bachelor's degree, die meestal duurt vier jaar te voltooien. Andere soorten diploma's zijn Associate's graden en Master's graden. Schooldiploma's zijn over het algemeen nodig om een carrière in vele gebieden, zoals onderwijs, gezondheidszorg en recht na te streven. In sommige gevallen kan een schooldiploma ook vereist zijn voor bepaalde overheidsbanen.
ZefZef answered 8 maanden ago
Een schooldiploma is een academische graad die wordt behaald door het afronden van de middelbare school. In de Verenigde Staten geeft een middelbare-schooldiploma over het algemeen aan dat de student twee jaar onderwijs na de achtste klas naar tevredenheid heeft afgerond, en met succes een voorgeschreven cursus Engels, wiskunde, natuurwetenschappen, maatschappijleer en andere verplichte vakken heeft gevolgd    Een diploma van de middelbare school is over het algemeen vereist voor toelating tot een hogeschool of universiteit. Bovendien geven veel werkgevers er de voorkeur aan of eisen dat sollicitanten een diploma van de middelbare school hebben. Om deze redenen kan het voor studenten die geen diploma van de middelbare school hebben, moeilijk zijn hun opleiding voort te zetten of werk te vinden    Er zijn verschillende alternatieve programma's die studenten kunnen gebruiken om een diploma van de middelbare school te behalen.
GerbenGerben answered 8 maanden ago
Een schooldiploma is een academische graad die wordt behaald door het afronden van het voortgezet onderwijs aan een school of andere instelling.
BrentBrent answered 6 maanden ago
Een schooldiploma is een academische graad die wordt behaald door het afronden van het voortgezet onderwijs, meestal aan een middelbare school of een school voor voortgezet onderwijs. Het wordt gewoonlijk door de school uitgereikt in overeenstemming met de nationale of regionale normen van het leerplan.
GijsGijs answered 6 maanden ago
Een schooldiploma is een academische graad die wordt behaald door het afronden van een bachelor- of masteropleiding aan een hogeschool of universiteit. Over het algemeen is een schooldiploma de hoogste academische graad die iemand bij een bepaalde onderwijsinstelling kan behalen. Een diploma is meestal nodig om verder te leren of om een carrière te beginnen Er zijn verschillende soorten diploma's die kunnen worden verdiend, zoals een Associate's Degree, Bachelor's Degree, Master's Degree, Doctoraat Degree, en nog veel meer.
GerbenGerben answered 6 maanden ago
Een schooldiploma is een academische graad die wordt behaald door studenten die met succes het secundair onderwijs hebben voltooid, meestal in de vorm van een middelbare school of middelbare school.
GijsGijs answered 6 maanden ago
Het woord "diploma" kan verwijzen naar een aantal verschillende dingen, maar in het algemeen wordt het gebruikt om een certificaat of graad die wordt verdiend na het voltooien van een specifiek programma van studie te beschrijven. Een diploma van een middelbare school wordt bijvoorbeeld uitgereikt aan studenten die de middelbare school met succes hebben afgerond, terwijl een diploma van een hogeschool of universiteit wordt uitgereikt aan studenten die met succes een opleiding aan een hogeschool of universiteit hebben afgerond. Afhankelijk van het type instelling en de specifieke kenmerken van het programma, kunnen diploma's ook worden verdiend voor zaken als handelsscholen en beroepsopleidingen.
ZefZef answered 6 maanden ago
Een schooldiploma is een academische graad die wordt behaald door het afronden van secundair onderwijs op een school of hogeschool. Het is meestal de minimumeis voor toegang tot tertiair onderwijs, zoals de universiteit.