Bekijk VragenCategorie: lerarenwie is docent frans uva?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
wie is docent frans uva?
3 Antwoorden
JorisJoris answered 2 jaar ago
Er is niet één leraar Frans aan de UVA. Verschillende docenten geven verschillende cursussen Frans en zijn allemaal gekwalificeerd om de taal te doceren. Er is echter niemand aangewezen als de "leraar Frans" aan de universiteit. Als je op zoek bent naar iemand die je kan helpen Frans te leren, dan is elk van de docenten een goede bron. Je kunt ook een aantal online bronnen bekijken of een taalbijeenkomst bij jou in de buurt bijwonen. Wees niet bang om rond te vragen en uw mogelijkheden te verkennen - een nieuwe taal leren kan ontmoedigend zijn, maar het is ook zeer de moeite waard. Met genoeg inspanning en motivatie kan iedereen vloeiend Frans spreken (of een andere taal).
ArnoArno answered 2 jaar ago
Het Departement Frans aan de Universiteit van Virginia wordt geleid door Professor Anne-Françoise Pothier. Zij is sinds 1998 verbonden aan de faculteit van de Universiteit van Connecticut, waar zij directeur was van de Undergraduate Studies en voorzitter van de faculteit Frans. Professor Pothier richt zich in haar onderwijs en onderzoek op de negentiende-eeuwse Franse literatuur en cultuur.
BrendanBrendan answered 1 jaar ago
De afdeling Romaanse Talen en Literaturen van de Universiteit van Virginia biedt onderwijs in het Frans voor studenten. De afdeling biedt een verscheidenheid aan cursussen, van beginnend tot gevorderd niveau, in zowel mondelinge als schriftelijke communicatie. Naast de reguliere klassikale lessen hebben studenten de mogelijkheid om in het buitenland te studeren en deel te nemen aan verschillende extracurriculaire activiteiten, zoals conversatietafels, filmseries en culturele evenementen. De docenten zijn moedertaalsprekers van het Frans met uitgebreide onderwijservaring.