Bekijk VragenCategorie: lerarenwie speelt juf roos?
Avatargast Staf asked 2 maanden ago

wie speelt juf roos?

4 Antwoorden
CiscoCisco answered 2 maanden ago

Er is geen definitief antwoord op deze vraag. Juf Rose zou door een willekeurig aantal actrices kunnen worden gespeeld, afhankelijk van de specifieke productie. Enkele mogelijke kandidaten zijn Michelle Williams, Laura Dern, of Allison Janney.

JorisJoris answered 2 maanden ago

Lerares Rose wordt gespeeld door actrice Lauri Hendler. Enkele van haar andere televisiecredits zijn optredens in “Desperate Housewives”, “Grey’s Anatomy”, “Hallmark Hall of Fame” en “24”. Ze heeft ook in verschillende films gespeeld, waaronder “The Man Who Sued God” en de aankomende indie film “Beneath the Surface”.

ErnestErnest answered 2 maanden ago

Niemand weet het zeker. Er zijn veel theorieën, maar niemand weet het zeker. Eén theorie is dat de actrice die Ms. Frizzle speelde in The Magic School Bus, Lily Tomlin, de rol van Rose zou kunnen hebben gespeeld in de flashback scène. Een andere theorie is dat de rol gespeeld werd door een onbekende actrice. Weer anderen geloven dat het eigenlijk een combinatie van de stemmen van beide actrices was. Niemand weet dus echt zeker wie de rol van juf Rose speelde in de verfilming van The Fault in Our Stars.

DimitriDimitri answered 2 maanden ago

Rose wordt gespeeld door actrice en zangeres Sutton Foster. Foster speelde in Broadway-producties van Thoroughly Modern Millie, Anything Goes, The Drowsy Chaperone, en Shrek the Musical. In 2011 won ze een Tony Award voor haar rol als Violet Newstead in de reprise van de musical Anything Goes.