Intergemeentelijke Stichting Openbaar Basisonderwijs

Intergemeentelijke Stichting Openbaar Basisonderwijs is een Basisschool gelegen aan Molenweg 11 in Schoorl. Ideaal dus als jij in de omgeving van Schoorl een middelbare school zoekt.

Meer informatie over Basisschool Intergemeentelijke Stichting Openbaar Basisonderwijs in Schoorl

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Schoorl of omgeving van Schoorl?

Intergemeentelijke Stichting Openbaar Basisonderwijs is een middelbare school in Schoorl met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Intergemeentelijke Stichting Openbaar Basisonderwijs te bieden heeft? Bekijk dan de website van Intergemeentelijke Stichting Openbaar Basisonderwijs of bel ze op via het telefoonnummer 31 72 509 1460. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Intergemeentelijke Stichting Openbaar Basisonderwijs zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website .

  1. Middelbare school
  2. Intergemeentelijke Stichting Openbaar Basisonderwijs

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Intergemeentelijke Stichting Openbaar Basisonderwijs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Intergemeentelijke Stichting Openbaar Basisonderwijs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Schoorl