Internationale Schakelklas (ISK) Leeuwarden

Internationale Schakelklas (ISK) Leeuwarden is een Middelbare school gelegen aan Hempenserweg 33 in Leeuwarden. Ideaal dus als jij in de omgeving van Leeuwarden een middelbare school zoekt.

Meer informatie over Middelbare school Internationale Schakelklas (ISK) Leeuwarden in Leeuwarden

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Leeuwarden of omgeving van Leeuwarden?

Internationale Schakelklas (ISK) Leeuwarden is een middelbare school in Leeuwarden met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Internationale Schakelklas (ISK) Leeuwarden te bieden heeft? Bekijk dan de website http://www.piterjelles.nl/isk/ van Internationale Schakelklas (ISK) Leeuwarden of bel ze op via het telefoonnummer 31 58 880 1640. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Internationale Schakelklas (ISK) Leeuwarden zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website http://www.piterjelles.nl/isk/.

  1. Middelbare school
  2. Internationale Schakelklas (ISK) Leeuwarden

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Internationale Schakelklas (ISK) Leeuwarden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Internationale Schakelklas (ISK) Leeuwarden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Leeuwarden