Internationale Schakelklas (ISK) Walcheren

Internationale Schakelklas (ISK) Walcheren is een School gelegen aan Griffioenstraat 38 in Middelburg. Ideaal dus als jij in de omgeving van Middelburg een middelbare school zoekt.

Meer informatie over School Internationale Schakelklas (ISK) Walcheren in Middelburg

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Middelburg of omgeving van Middelburg?

Internationale Schakelklas (ISK) Walcheren is een middelbare school in Middelburg met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Internationale Schakelklas (ISK) Walcheren te bieden heeft? Bekijk dan de website http://www.iskw.nl/ van Internationale Schakelklas (ISK) Walcheren of bel ze op via het telefoonnummer 31 118 650 540. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Internationale Schakelklas (ISK) Walcheren zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website http://www.iskw.nl/.

  1. Middelbare school
  2. Internationale Schakelklas (ISK) Walcheren

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Internationale Schakelklas (ISK) Walcheren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Internationale Schakelklas (ISK) Walcheren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Middelburg