Openbare Scholengemeenschap Singelland

Openbare Scholengemeenschap Singelland is een School gelegen aan Torenstraat 28 in Drachten. Ideaal dus als jij in de omgeving van Drachten een middelbare school zoekt.

Meer informatie over School Openbare Scholengemeenschap Singelland in Drachten

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Drachten of omgeving van Drachten?

Openbare Scholengemeenschap Singelland is een middelbare school in Drachten met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Openbare Scholengemeenschap Singelland te bieden heeft? Bekijk dan de website van Openbare Scholengemeenschap Singelland of bel ze op via het telefoonnummer 31 512 571 020. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Openbare Scholengemeenschap Singelland zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website .

  1. Middelbare school
  2. Openbare Scholengemeenschap Singelland

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Openbare Scholengemeenschap Singelland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Openbare Scholengemeenschap Singelland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Drachten