Regionale Scholengemeenschap Pantarijn

Regionale Scholengemeenschap Pantarijn is een Middelbare school gelegen aan Hollandseweg 9-11 in Wageningen. Ideaal dus als jij in de omgeving van Wageningen een middelbare school zoekt.

Meer informatie over Middelbare school Regionale Scholengemeenschap Pantarijn in Wageningen

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Wageningen of omgeving van Wageningen?

Regionale Scholengemeenschap Pantarijn is een middelbare school in Wageningen met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Regionale Scholengemeenschap Pantarijn te bieden heeft? Bekijk dan de website https://www.pantarijn.nl/ van Regionale Scholengemeenschap Pantarijn of bel ze op via het telefoonnummer 31 317 465 893. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Regionale Scholengemeenschap Pantarijn zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website https://www.pantarijn.nl/.

  1. Middelbare school
  2. Regionale Scholengemeenschap Pantarijn

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Regionale Scholengemeenschap Pantarijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Regionale Scholengemeenschap Pantarijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Wageningen