Stichting Katholiek Voortgezet Onderwijs Nieuwegein/IJsselstein en omstreken

Stichting Katholiek Voortgezet Onderwijs Nieuwegein/IJsselstein en omstreken is een Middelbare school gelegen aan Hoge Dijk 1 in IJsselstein. Ideaal dus als jij in de omgeving van IJsselstein een middelbare school zoekt.

Meer informatie over Middelbare school Stichting Katholiek Voortgezet Onderwijs Nieuwegein/IJsselstein en omstreken in IJsselstein

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats IJsselstein of omgeving van IJsselstein?

Stichting Katholiek Voortgezet Onderwijs Nieuwegein/IJsselstein en omstreken is een middelbare school in IJsselstein met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Stichting Katholiek Voortgezet Onderwijs Nieuwegein/IJsselstein en omstreken te bieden heeft? Bekijk dan de website http://www.cals.nl/ van Stichting Katholiek Voortgezet Onderwijs Nieuwegein/IJsselstein en omstreken of bel ze op via het telefoonnummer 31 30 686 8040. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Stichting Katholiek Voortgezet Onderwijs Nieuwegein/IJsselstein en omstreken zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website http://www.cals.nl/.

  1. Middelbare school
  2. Stichting Katholiek Voortgezet Onderwijs Nieuwegein/IJsselstein en omstreken

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Stichting Katholiek Voortgezet Onderwijs Nieuwegein/IJsselstein en omstreken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Katholiek Voortgezet Onderwijs Nieuwegein/IJsselstein en omstreken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in IJsselstein