Amsterdamse Stichting voor Katholiek Basisonderwijs

Amsterdamse Stichting voor Katholiek Basisonderwijs is een Middelbare school gelegen aan Woudrichemstraat 5 in Amsterdam. Ideaal dus als jij in de omgeving van Amsterdam een middelbare school zoekt.

Meer informatie over Middelbare school Amsterdamse Stichting voor Katholiek Basisonderwijs in Amsterdam

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Amsterdam of omgeving van Amsterdam?

Amsterdamse Stichting voor Katholiek Basisonderwijs is een middelbare school in Amsterdam met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Amsterdamse Stichting voor Katholiek Basisonderwijs te bieden heeft? Bekijk dan de website van Amsterdamse Stichting voor Katholiek Basisonderwijs of bel ze op via het telefoonnummer 31 20 697 2176. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Amsterdamse Stichting voor Katholiek Basisonderwijs zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website .

  1. Middelbare school
  2. Amsterdamse Stichting voor Katholiek Basisonderwijs

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Amsterdamse Stichting voor Katholiek Basisonderwijs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Amsterdamse Stichting voor Katholiek Basisonderwijs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Amsterdam