Christelijke Basisschool (CBS) De Wâlikker

Christelijke Basisschool (CBS) De Wâlikker is een Basisschool gelegen aan Jan Schotanuswei 46 in Oudemirdum. Ideaal dus als jij in de omgeving van Oudemirdum een middelbare school zoekt.

Meer informatie over Basisschool Christelijke Basisschool (CBS) De Wâlikker in Oudemirdum

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Oudemirdum of omgeving van Oudemirdum?

Christelijke Basisschool (CBS) De Wâlikker is een middelbare school in Oudemirdum met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Christelijke Basisschool (CBS) De Wâlikker te bieden heeft? Bekijk dan de website van Christelijke Basisschool (CBS) De Wâlikker of bel ze op via het telefoonnummer 31 514 571 251. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Christelijke Basisschool (CBS) De Wâlikker zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website .

  1. Middelbare school
  2. Christelijke Basisschool (CBS) De Wâlikker

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Christelijke Basisschool (CBS) De Wâlikker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christelijke Basisschool (CBS) De Wâlikker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Oudemirdum