Christelijke Scholengemeenschap (CSG) Liudger

Christelijke Scholengemeenschap (CSG) Liudger is een Middenschool gelegen aan Leidijk 42-d in Waskemeer. Ideaal dus als jij in de omgeving van Waskemeer een middelbare school zoekt.

Meer informatie over Middenschool Christelijke Scholengemeenschap (CSG) Liudger in Waskemeer

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Waskemeer of omgeving van Waskemeer?

Christelijke Scholengemeenschap (CSG) Liudger is een middelbare school in Waskemeer met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Christelijke Scholengemeenschap (CSG) Liudger te bieden heeft? Bekijk dan de website http://www.csgliudger.nl/ van Christelijke Scholengemeenschap (CSG) Liudger of bel ze op via het telefoonnummer 31 516 421 681. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Christelijke Scholengemeenschap (CSG) Liudger zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website http://www.csgliudger.nl/.

  1. Middelbare school
  2. Christelijke Scholengemeenschap (CSG) Liudger

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Christelijke Scholengemeenschap (CSG) Liudger? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christelijke Scholengemeenschap (CSG) Liudger het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Waskemeer