De Tender School voor Praktijkonderwijs

De Tender School voor Praktijkonderwijs is een School voor speciaal onderwijs gelegen aan Harderwijkerweg 1b in Dieren. Ideaal dus als jij in de omgeving van Dieren een middelbare school zoekt.

Meer informatie over School voor speciaal onderwijs De Tender School voor Praktijkonderwijs in Dieren

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Dieren of omgeving van Dieren?

De Tender School voor Praktijkonderwijs is een middelbare school in Dieren met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat De Tender School voor Praktijkonderwijs te bieden heeft? Bekijk dan de website https://www.hetrhedens.nl/het-rhedens-de-tender/ van De Tender School voor Praktijkonderwijs of bel ze op via het telefoonnummer 31 313 422 765. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van De Tender School voor Praktijkonderwijs zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website https://www.hetrhedens.nl/het-rhedens-de-tender/.

  1. Middelbare school
  2. De Tender School voor Praktijkonderwijs

Routebeschrijving

Hoe kom je bij De Tender School voor Praktijkonderwijs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Tender School voor Praktijkonderwijs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Dieren