Het Erasmus isk (internationale schakelklas)

Het Erasmus isk (internationale schakelklas) is een Middelbare school gelegen aan César Franckstraat 1 in Almelo. Ideaal dus als jij in de omgeving van Almelo een middelbare school zoekt.

Meer informatie over Middelbare school Het Erasmus isk (internationale schakelklas) in Almelo

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Almelo of omgeving van Almelo?

Het Erasmus isk (internationale schakelklas) is een middelbare school in Almelo met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Het Erasmus isk (internationale schakelklas) te bieden heeft? Bekijk dan de website https://www.het-erasmus.nl/onderwijs/isk van Het Erasmus isk (internationale schakelklas) of bel ze op via het telefoonnummer 31 546 480 800. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Het Erasmus isk (internationale schakelklas) zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website https://www.het-erasmus.nl/onderwijs/isk.

  1. Middelbare school
  2. Het Erasmus isk (internationale schakelklas)

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Het Erasmus isk (internationale schakelklas)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Erasmus isk (internationale schakelklas) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Almelo