Interconfessionele Basisschool (ICBS) de Windroos

Interconfessionele Basisschool (ICBS) de Windroos is een Basisonderwijs gelegen aan Broederenstraat 16 in Deventer. Ideaal dus als jij in de omgeving van Deventer een middelbare school zoekt.

Meer informatie over Basisonderwijs Interconfessionele Basisschool (ICBS) de Windroos in Deventer

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Deventer of omgeving van Deventer?

Interconfessionele Basisschool (ICBS) de Windroos is een middelbare school in Deventer met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Interconfessionele Basisschool (ICBS) de Windroos te bieden heeft? Bekijk dan de website http://www.bsdewindroos.nl/ van Interconfessionele Basisschool (ICBS) de Windroos of bel ze op via het telefoonnummer 31 570 611 216. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Interconfessionele Basisschool (ICBS) de Windroos zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website http://www.bsdewindroos.nl/.

  1. Middelbare school
  2. Interconfessionele Basisschool (ICBS) de Windroos

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Interconfessionele Basisschool (ICBS) de Windroos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Interconfessionele Basisschool (ICBS) de Windroos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Deventer