Kentalis Compas College Zaltbommel

Kentalis Compas College Zaltbommel is een School voor speciaal onderwijs gelegen aan Wielkamp 1 in Zaltbommel. Ideaal dus als jij in de omgeving van Zaltbommel een middelbare school zoekt.

Meer informatie over School voor speciaal onderwijs Kentalis Compas College Zaltbommel in Zaltbommel

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Zaltbommel of omgeving van Zaltbommel?

Kentalis Compas College Zaltbommel is een middelbare school in Zaltbommel met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Kentalis Compas College Zaltbommel te bieden heeft? Bekijk dan de website https://www.kentalis.nl/onze-scholen/kentalis-compas-college-zaltbommel van Kentalis Compas College Zaltbommel of bel ze op via het telefoonnummer 31 6 13285812. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Kentalis Compas College Zaltbommel zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website https://www.kentalis.nl/onze-scholen/kentalis-compas-college-zaltbommel.

  1. Middelbare school
  2. Kentalis Compas College Zaltbommel

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Kentalis Compas College Zaltbommel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kentalis Compas College Zaltbommel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Zaltbommel