Openbare Basisschool (OBS) De Bruinvis

Openbare Basisschool (OBS) De Bruinvis is een Basisonderwijs gelegen aan Trompstraat 1 in Oudeschild. Ideaal dus als jij in de omgeving van Oudeschild een middelbare school zoekt.

Meer informatie over Basisonderwijs Openbare Basisschool (OBS) De Bruinvis in Oudeschild

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Oudeschild of omgeving van Oudeschild?

Openbare Basisschool (OBS) De Bruinvis is een middelbare school in Oudeschild met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Openbare Basisschool (OBS) De Bruinvis te bieden heeft? Bekijk dan de website http://www.bruinvistexel.com/ van Openbare Basisschool (OBS) De Bruinvis of bel ze op via het telefoonnummer 31 222 313 893. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Openbare Basisschool (OBS) De Bruinvis zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website http://www.bruinvistexel.com/.

  1. Middelbare school
  2. Openbare Basisschool (OBS) De Bruinvis

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Openbare Basisschool (OBS) De Bruinvis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Openbare Basisschool (OBS) De Bruinvis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Oudeschild