Rooms-Katholieke Basisschool (RKBS) de Bolderik

Rooms-Katholieke Basisschool (RKBS) de Bolderik is een Katholieke school gelegen aan Beatrixstraat 68 in Hank. Ideaal dus als jij in de omgeving van Hank een middelbare school zoekt.

Meer informatie over Katholieke school Rooms-Katholieke Basisschool (RKBS) de Bolderik in Hank

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Hank of omgeving van Hank?

Rooms-Katholieke Basisschool (RKBS) de Bolderik is een middelbare school in Hank met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Rooms-Katholieke Basisschool (RKBS) de Bolderik te bieden heeft? Bekijk dan de website http://www.bsdebolderik.nl/ van Rooms-Katholieke Basisschool (RKBS) de Bolderik of bel ze op via het telefoonnummer 31 162 402 431. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Rooms-Katholieke Basisschool (RKBS) de Bolderik zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website http://www.bsdebolderik.nl/.

  1. Middelbare school
  2. Rooms-Katholieke Basisschool (RKBS) de Bolderik

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Rooms-Katholieke Basisschool (RKBS) de Bolderik? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rooms-Katholieke Basisschool (RKBS) de Bolderik het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Hank