St Katholiek Onderwijs Grootebroek/Lutjebroek

St Katholiek Onderwijs Grootebroek/Lutjebroek is een Middelbare school gelegen aan De Greppel 17 in Bovenkarspel. Ideaal dus als jij in de omgeving van Bovenkarspel een middelbare school zoekt.

Meer informatie over Middelbare school St Katholiek Onderwijs Grootebroek/Lutjebroek in Bovenkarspel

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Bovenkarspel of omgeving van Bovenkarspel?

St Katholiek Onderwijs Grootebroek/Lutjebroek is een middelbare school in Bovenkarspel met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat St Katholiek Onderwijs Grootebroek/Lutjebroek te bieden heeft? Bekijk dan de website van St Katholiek Onderwijs Grootebroek/Lutjebroek of bel ze op via het telefoonnummer 31 228 512 028. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van St Katholiek Onderwijs Grootebroek/Lutjebroek zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website .

  1. Middelbare school
  2. St Katholiek Onderwijs Grootebroek/Lutjebroek

Routebeschrijving

Hoe kom je bij St Katholiek Onderwijs Grootebroek/Lutjebroek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je St Katholiek Onderwijs Grootebroek/Lutjebroek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Bovenkarspel