Stichting Katholiek en Protestants-Christelijk Primair Onderwijs De Linge

Stichting Katholiek en Protestants-Christelijk Primair Onderwijs De Linge is een Middelbare school gelegen aan Kolkweg 5 in Haalderen. Ideaal dus als jij in de omgeving van Haalderen een middelbare school zoekt.

Meer informatie over Middelbare school Stichting Katholiek en Protestants-Christelijk Primair Onderwijs De Linge in Haalderen

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Haalderen of omgeving van Haalderen?

Stichting Katholiek en Protestants-Christelijk Primair Onderwijs De Linge is een middelbare school in Haalderen met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Stichting Katholiek en Protestants-Christelijk Primair Onderwijs De Linge te bieden heeft? Bekijk dan de website van Stichting Katholiek en Protestants-Christelijk Primair Onderwijs De Linge of bel ze op via het telefoonnummer 31 481 462 172. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Stichting Katholiek en Protestants-Christelijk Primair Onderwijs De Linge zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website .

  1. Middelbare school
  2. Stichting Katholiek en Protestants-Christelijk Primair Onderwijs De Linge

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Stichting Katholiek en Protestants-Christelijk Primair Onderwijs De Linge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Katholiek en Protestants-Christelijk Primair Onderwijs De Linge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Haalderen