Stichting Katholiek Onderwijs Drenthe

Stichting Katholiek Onderwijs Drenthe is een Middelbare school gelegen aan Jonkheer M.W.C. de Jongestraat 26 in Klazienaveen. Ideaal dus als jij in de omgeving van Klazienaveen een middelbare school zoekt.

Meer informatie over Middelbare school Stichting Katholiek Onderwijs Drenthe in Klazienaveen

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Klazienaveen of omgeving van Klazienaveen?

Stichting Katholiek Onderwijs Drenthe is een middelbare school in Klazienaveen met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Stichting Katholiek Onderwijs Drenthe te bieden heeft? Bekijk dan de website van Stichting Katholiek Onderwijs Drenthe of bel ze op via het telefoonnummer 31 591 312 366. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Stichting Katholiek Onderwijs Drenthe zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website .

  1. Middelbare school
  2. Stichting Katholiek Onderwijs Drenthe

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Stichting Katholiek Onderwijs Drenthe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Katholiek Onderwijs Drenthe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Klazienaveen