Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand

Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand is een Basisschool gelegen aan Bachlaan 60 in Nijverdal. Ideaal dus als jij in de omgeving van Nijverdal een middelbare school zoekt.

Meer informatie over Basisschool Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand in Nijverdal

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Nijverdal of omgeving van Nijverdal?

Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand is een middelbare school in Nijverdal met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand te bieden heeft? Bekijk dan de website http://www.skot.nl/ van Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand of bel ze op via het telefoonnummer 31 548 612 055. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website http://www.skot.nl/.

  1. Middelbare school
  2. Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Nijverdal