Stichting Primair Onderwijs Deurne-Asten-Someren

Stichting Primair Onderwijs Deurne-Asten-Someren is een Middelbare school gelegen aan Het Hofke 12 in Liessel. Ideaal dus als jij in de omgeving van Liessel een middelbare school zoekt.

Meer informatie over Middelbare school Stichting Primair Onderwijs Deurne-Asten-Someren in Liessel

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Liessel of omgeving van Liessel?

Stichting Primair Onderwijs Deurne-Asten-Someren is een middelbare school in Liessel met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Stichting Primair Onderwijs Deurne-Asten-Someren te bieden heeft? Bekijk dan de website van Stichting Primair Onderwijs Deurne-Asten-Someren of bel ze op via het telefoonnummer 31 493 343 584. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Stichting Primair Onderwijs Deurne-Asten-Someren zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website .

  1. Middelbare school
  2. Stichting Primair Onderwijs Deurne-Asten-Someren

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Stichting Primair Onderwijs Deurne-Asten-Someren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Primair Onderwijs Deurne-Asten-Someren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Liessel