Stichting Speciaal Onderwijs Noord- en Midden-Limburg

Stichting Speciaal Onderwijs Noord- en Midden-Limburg is een Basisschool gelegen aan De Breuken 7 in Tegelen. Ideaal dus als jij in de omgeving van Tegelen een middelbare school zoekt.

Meer informatie over Basisschool Stichting Speciaal Onderwijs Noord- en Midden-Limburg in Tegelen

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Tegelen of omgeving van Tegelen?

Stichting Speciaal Onderwijs Noord- en Midden-Limburg is een middelbare school in Tegelen met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Stichting Speciaal Onderwijs Noord- en Midden-Limburg te bieden heeft? Bekijk dan de website van Stichting Speciaal Onderwijs Noord- en Midden-Limburg of bel ze op via het telefoonnummer 31 77 354 2207. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Stichting Speciaal Onderwijs Noord- en Midden-Limburg zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website .

  1. Middelbare school
  2. Stichting Speciaal Onderwijs Noord- en Midden-Limburg

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Stichting Speciaal Onderwijs Noord- en Midden-Limburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Speciaal Onderwijs Noord- en Midden-Limburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Tegelen