Twents Carmel College, locatie de Thij

Twents Carmel College, locatie de Thij is een Middelbare school gelegen aan Thijlaan 30 in Oldenzaal. Ideaal dus als jij in de omgeving van Oldenzaal een middelbare school zoekt.

Meer informatie over Middelbare school Twents Carmel College, locatie de Thij in Oldenzaal

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Oldenzaal of omgeving van Oldenzaal?

Twents Carmel College, locatie de Thij is een middelbare school in Oldenzaal met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Twents Carmel College, locatie de Thij te bieden heeft? Bekijk dan de website http://dethij.twentscarmelcollege.nl/ van Twents Carmel College, locatie de Thij of bel ze op via het telefoonnummer 31 541 572 780. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Twents Carmel College, locatie de Thij zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website http://dethij.twentscarmelcollege.nl/.

  1. Middelbare school
  2. Twents Carmel College, locatie de Thij

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Twents Carmel College, locatie de Thij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Twents Carmel College, locatie de Thij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Oldenzaal