Vereniging voor Christelijk Basisonderwijs in de gemeenten het Bildt en Leeuwarderadeel

Vereniging voor Christelijk Basisonderwijs in de gemeenten het Bildt en Leeuwarderadeel is een Middelbare school gelegen aan Felixwei 17 in Stiens. Ideaal dus als jij in de omgeving van Stiens een middelbare school zoekt.

Meer informatie over Middelbare school Vereniging voor Christelijk Basisonderwijs in de gemeenten het Bildt en Leeuwarderadeel in Stiens

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Stiens of omgeving van Stiens?

Vereniging voor Christelijk Basisonderwijs in de gemeenten het Bildt en Leeuwarderadeel is een middelbare school in Stiens met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Vereniging voor Christelijk Basisonderwijs in de gemeenten het Bildt en Leeuwarderadeel te bieden heeft? Bekijk dan de website van Vereniging voor Christelijk Basisonderwijs in de gemeenten het Bildt en Leeuwarderadeel of bel ze op via het telefoonnummer 31 6 12087741. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Vereniging voor Christelijk Basisonderwijs in de gemeenten het Bildt en Leeuwarderadeel zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website .

  1. Middelbare school
  2. Vereniging voor Christelijk Basisonderwijs in de gemeenten het Bildt en Leeuwarderadeel

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Vereniging voor Christelijk Basisonderwijs in de gemeenten het Bildt en Leeuwarderadeel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vereniging voor Christelijk Basisonderwijs in de gemeenten het Bildt en Leeuwarderadeel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Stiens