Vereniging voor Christelijk Basisonderwijs in de gemeenten het Bildt en Leeuwarderadeel

Vereniging voor Christelijk Basisonderwijs in de gemeenten het Bildt en Leeuwarderadeel is een Middelbare school gelegen aan Het Kortmorn 2 in Nij Altoenae.

Meer informatie over Vereniging voor Christelijk Basisonderwijs in de gemeenten het Bildt en Leeuwarderadeel in Nij Altoenae

Op zoek naar een middelbare school in Nij Altoenae. Vereniging voor Christelijk Basisonderwijs in de gemeenten het Bildt en Leeuwarderadeel is een middelbare school met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Vereniging voor Christelijk Basisonderwijs in de gemeenten het Bildt en Leeuwarderadeel is een Middelbare school gelegen aan Het Kortmorn 2 in Nij Altoenae. Ideaal dus als jij in de omgeving van Nij Altoenae een middelbare school zoekt..

Wil je weten wat Vereniging voor Christelijk Basisonderwijs in de gemeenten het Bildt en Leeuwarderadeel te bieden heeft? Bekijk dan de website van Vereniging voor Christelijk Basisonderwijs in de gemeenten het Bildt en Leeuwarderadeel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Vereniging voor Christelijk Basisonderwijs in de gemeenten het Bildt en Leeuwarderadeel zijn.

Hoe kom je bij Vereniging voor Christelijk Basisonderwijs in de gemeenten het Bildt en Leeuwarderadeel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vereniging voor Christelijk Basisonderwijs in de gemeenten het Bildt en Leeuwarderadeel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

 

  1. Middelbare school
  2. Vereniging voor Christelijk Basisonderwijs in de gemeenten het Bildt en Leeuwarderadeel

Bezoekers bekeken ook