Vrijeschool voor Speciaal Onderwijs De Lans

Vrijeschool voor Speciaal Onderwijs De Lans is een School voor speciaal onderwijs gelegen aan Zutphensestraat 175 in Brummen. Ideaal dus als jij in de omgeving van Brummen een middelbare school zoekt.

Meer informatie over School voor speciaal onderwijs Vrijeschool voor Speciaal Onderwijs De Lans in Brummen

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Brummen of omgeving van Brummen?

Vrijeschool voor Speciaal Onderwijs De Lans is een middelbare school in Brummen met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Vrijeschool voor Speciaal Onderwijs De Lans te bieden heeft? Bekijk dan de website http://www.schooldelans.nl/ van Vrijeschool voor Speciaal Onderwijs De Lans of bel ze op via het telefoonnummer 31 575 562 650. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Vrijeschool voor Speciaal Onderwijs De Lans zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website http://www.schooldelans.nl/.

  1. Middelbare school
  2. Vrijeschool voor Speciaal Onderwijs De Lans

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Vrijeschool voor Speciaal Onderwijs De Lans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vrijeschool voor Speciaal Onderwijs De Lans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Brummen