Amsterdam-West Binnen de Ring stichting voor Openbaar Primair Onderwijs

Amsterdam-West Binnen de Ring stichting voor Openbaar Primair Onderwijs is een Middelbare school gelegen aan Tijl Uilenspiegelstraat 11 in Amsterdam. Ideaal dus als jij in de omgeving van Amsterdam een middelbare school zoekt.

Meer informatie over Middelbare school Amsterdam-West Binnen de Ring stichting voor Openbaar Primair Onderwijs in Amsterdam

Ben je op zoek naar een middelbare school voor je zoon of dochter? En wil je graag zoeken in jouw eigen woonplaats Amsterdam of omgeving van Amsterdam?

Amsterdam-West Binnen de Ring stichting voor Openbaar Primair Onderwijs is een middelbare school in Amsterdam met veel mogelijkheden binnen het onderwijs.

Wil je weten wat Amsterdam-West Binnen de Ring stichting voor Openbaar Primair Onderwijs te bieden heeft? Bekijk dan de website http://www.awbr.nl/ van Amsterdam-West Binnen de Ring stichting voor Openbaar Primair Onderwijs of bel ze op via het telefoonnummer 31 20 386 8450. Wij weten helaas niet wat de openingstijden van Amsterdam-West Binnen de Ring stichting voor Openbaar Primair Onderwijs zijn maar deze informatie kun je uiteraard opvragen of opzoeken op de website http://www.awbr.nl/.

  1. Middelbare school
  2. Amsterdam-West Binnen de Ring stichting voor Openbaar Primair Onderwijs

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Amsterdam-West Binnen de Ring stichting voor Openbaar Primair Onderwijs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Amsterdam-West Binnen de Ring stichting voor Openbaar Primair Onderwijs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Nog meer scholen in Amsterdam